16 Aralık 2009 Çarşamba

Çözüm İstemeyen Derin Yapı!!!

“Ne zaman kuvvet komutanları ifadeye çağırıldı bu olaylar patladı, ne zaman derin yapı ile KCK arasındaki bağ bulunmaya çalışıldı o zaman bu olaylar hızlandı”

Polis Akademisi Öğretim Görevlisi ve Taraf Gazetesi yazarı Önder Aytaç, terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’ın Siyasal Bilgiler Fakültesi yıllarından başlayaraktan derin yapı ile ilişkiye girdiğini ve PKK’nın kurulma sürecini beraber başlattıklarını ifade etti.

KCK soruşturmasının durdurulmasına da değinen Aytaç, “Eğer KCK soruşturması devam ettirilse idi bugün yaşadığımız bu problemleri yaşamıyor olacaktık. Çünkü failler bulunup cezalandırılmış olacaktı” dedi.

Ayrıca KCK’nın şehirlerde gerçekleştirdiği eylemlerin arkasındaki isim olarak ifade ettiği Sabri Ok’a seslenen Aytaç, “Kürt gençlerinden elini çek” dedi. Sabri Ok’un kürt gençlerinin ölmesinden zevk aldığını söyledi.



“Ne zaman kuvvet komutanları ifadeye çağırıldı bu olaylar patladı. Ne zaman Ergenekon’a karşı operasyonlar hızlandı PKK eylemleri arttı. Ne zaman derin yapı ile KCK arasındaki bağ bulunmaya çalışıldı o zaman bu olaylar hızlandı” diyen Aytaç, kürt sorunun çözülmesini istemeyen bir derin yapının olduğunu ifade etti.

Hiç yorum yok:

Kategoriler

"Türk milletinin karakteri yüksektir. Türk milleti çalışkandır. Türk milleti zekidir... Türk milleti milli birlik ve beraberlik içerisinde güçlükleri yenmesini bilmiştir… Türk milletinin tarihi bir niteliği de güzel sanatları sevmek ve onda yükselmektir. Türk milletinin büyük millet olduğunu bütün medeni alem, az zamanda, bir kere daha tanıyacaktır..."
Mustafa Kemal ATATÜRK